søndag 27. februar 2011

Er det ikke rart..

..hvordan en splitter ny håndveske kan gi deg følelsen av å ha startet et nytt og bedre liv? Og det er ikke fordi jeg er en overfladisk materialist, men fordi jeg har evnen til å la meg glede av små, banale ting innimellom! En deilig NY veske!  Ren, pen og funklende med nyveskelukt, uten hull og skrammer, helt fri for smuler, søppel, lo, rusk, hårete pastiller og gammelt snytepapir! Det sies kvinner har hele livet sitt i håndvesken. Det ligger nært opp til sannheten for min del, og da er det ingen god følelse å slepe rundt på ei hullete, lefsete, overfyllt skreppe som ble kjøpt som en nødløsning på H&M for mange år siden, "bare inntil jeg finner ei ordentlig veske jeg liker".. Og innholdet? Åh, skrekk og gru! Et gløtt ned i det sorte hullet, som jeg kaller den, var umulig å finne noe som helst, og det minnet mest om bunnen av søppelbøtta i et bomba horehus, som er blitt plyndra, og så bomba en gang til.. Så deilig å få kasta skiten, og begynne på nytt igjen! En følelse som egentlig kan overføres på mye her i livet når jeg tenker meg om..

Har forresten aldri skjønt hvordan menn kan leve uten håndvesker. Mannen min stapper bare bankkortet, nøkkelknippet og mobilen i lomma, og så er han fit for fight. Ufattelig!


Nyanskaffelsen er fra Morris. Liker den litt røffe stilen. Romslig og stor i sort skinn, og så litt sånn dokumentmappeaktig. Perfekt for hverdagsbruk! Kjøpte den i går på  såkalt VM-salg, altså 25% avslag! Så da er jo VM godt for noe likevel! :-)

1 kommentar:

  1. He he, skjønner hva du mener med å starte på nytt med ny veske - fin var den!

    Jeg tok turen innom deg for å takke for besøkte på min blogg, og for at du vil være med på mitt gibort-lotteri :-)

    Ønsker deg en god start på uka!

    SvarSlett