tirsdag 9. november 2010

Sensurert!

Denne uken ble jeg sensurert av Stjørdalens Blad, som kuttet bort den siste fjerdedelen av spalten min. Årsaken var nok plassmangel, for jeg hadde ikke skrevet noe grovt eller kontroversielt altså, bare litt for langt! Det er jo tross alt en liiiiten spalte! Her er den biten som forsvant:
  
I dag har norske barn gjennomsnittelig over 500 leker hver, og hvert år importeres det om lag 15 000 tonn leker til Norge. Dukkeskapet er et kulturminne fra en tid da leketøytettheten var betydelig lavere enn i dag, men da lekene kanskje ble desto mer verdsatt? Dessuten er skapet et koselig minne om en omtenksom pappa, som en gang i tiden kastet sine øyne på en liten såpeeske og så dens potensial.
Dukken er ikke i museets eie, så hun bor kanskje fortsatt hos sin dukkemamma? Skal vi dømme ut fra garderoben hennes, må vi tro at hun fikk svært god omsorg, og var både velstelt og fjong den gangen hun bodde på Selbu prestegård. Ren og pen var hun nok også, med en svak duft av Sunlight.

2 kommentarer:

 1. Hei! Så koseleg at du ville vera med på min lille giveaway. Alltid kjekt når nye folk legg att spor så eg kan finna nye bloggar :-)
  Kjedeleg å verta sensurert då, men bra det berre var på grunn av lengde og ikkje innhald :-D
  Klems

  SvarSlett
 2. Hei på dæi!
  hehe sikkert på det ikek va litt grovt eller? :D neida,bare tull fra mæi atså. kjipt å bli sensurert da, synes helt klart de bare skulle laga litt plass til dæi:)
  Ha en fin kveld
  klæm

  SvarSlett