torsdag 21. april 2011

Stilig?

Nei, jeg kan ikke påberope meg å ha en gjennomført stil, verken i hjemmet eller i klesveien, men jeg er svak for 50- og 60-tallsstilen, og det synes når man studerer innholdet i veska mi.. Noe er gaver fra folk som kjenner meg godt, og noe har jeg skaffet selv fra Anne Taintor Inc, Accessorize og KappAhl.Jeg elsker romantiske, feminine kjoler med litt sånn retropreg. Spesielt om sommeren, når jeg skal pynte meg litt.

På bildet nedenfor har jeg på meg favorittkjolen min, en 50-talls rød, prikkete kjole fra fjorårets KappAhls Vintage Stories-kolleksjon. Dessverre har jeg ikke noe bilde av meg selv i den kjolen i helfigur (Det finnes i det hele tatt svært få bilder av meg i helfigur, og takk for det..)


Så her er Kappahls eget bilde av kjolen. Søt, ikke sant?
Og disse nusselighetene kjøpte jeg på Accessorize i går. Elsk! Minner jo litt om Fam Irvolls kolleksjon for A&C, men kun til en tredjedel av prisen, og det liker vi!
Heldigvis har jeg endelig fått meg Mariusgenser, som jeg har ønsket meg leeeenge, så nå kan jeg kle meg litt retro når det ikke er sommer også. Her er vi på afterski på Oppdal for to uker siden. FØR det tok helt av riktig nok. (Den kvelden finnes heller ikke særlig mange bilder fra, og takk for det..)


3 kommentarer:

 1. Den kjolen er så nydelig!
  Har lyst på en slik selv.... :)
  Mariusgenseren var jo bare skjønn, husker jeg hadde en sånn da jeg var lita jente.. *mimre*
  Den kledde deg forresten!

  Ha en fiiiiiin påske!
  KLEM

  SvarSlett
 2. Kjolen var virkelig lekker. Tenker du er flott når du tar den på.

  Mange koselige ting du har vesken din.

  Klem

  SvarSlett
 3. HælleMåne!! Dette var herlig å se! Fin blogg du har *smil*

  SvarSlett