tirsdag 22. mars 2011

Glimt fra bursdagshelga!

Hadde en flott bursdagshelg, og mine 30 år ble feiret med kjempekoselig vennelunsj, som egentlig minnet mest om en barnebursdag, siden det var samlet 5 barn og 7 voksne til lunsj, kaker og kaffe. Om kvelden feiret jeg videre med litt pilsing med venner og restaurantbesøk med min kjære. Søndagen var vi bedt på middag til svogers for å hilse på vår splitter nye niese for første gang. Hun er helt nydelig og bittebitte liten! Og jammen ble jeg feiret på mandag også, med gave, kort og sang fra søte kolleger - og så hadde jeg med kaker på jobb da selvfølgelig. Her kommer noen glimt fra feiringen; maten og noen av presangene og blomstene jeg fikk, men gjestene mine holder jeg for meg selv denne gangen ;-)
Favorittgaven: Knallrosa, hjemmelaga armbånd/smykke fra min 6 år gamle niese! I love it!Jeg hadde på meg "Now panic and freak out"- t-skjorta i anledning dagen, men det er da ikke så verst å bli tredve likevel.. eller..? Kake hjelper uansett mot det meste! :-) (Svogeren min tok meg på fersken med to store kakestykker her..Uuups..)

6 kommentarer:

 1. NAM! Så ut som masse deilig mat og kaker. Gratulerer med vel overstått, 30 er slett ikke ille, det er en finfin alder. :) Kjempekul T-skjorte og så skjønt armbånd du fikk av din niese, hjemmelagede gaver er alltid de beste! *♥*

  SvarSlett
 2. herlige bilder og gratulerer med 30-årsdagen:)

  Nydelig armbånd ja:)

  klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Herlig bursdag du har hatt da :)
  Har en award til deg på siden min..

  Klemmer!

  SvarSlett
 4. Så ut som du har hatt en bra feiring med masse godt av mat og kaker :) Stilig t-skjorte i anledning dagen, hehe. God tirsdagskveld :) Klem

  SvarSlett
 5. Elsker skjorta! :D
  Ser ut som super bursdag!

  SvarSlett
 6. Æ tru itj d bli så fælt å bli tredve, å ihvertfaill ikke når man held sæ like godt som du jær. (ja å så æ da sjølsagt)

  SvarSlett