tirsdag 14. desember 2010

Hell i spill..

Nå har jeg snart vunnet så mange blogglotterier at jeg ikke har plass til å vise alle i sidebaren min! Jeg kommer derfor  etter hvert til å slette de eldste fra sidebaren, så i dette innlegget reklamerer jeg litt for alle de flotte bloggene der jeg har vunnet premier. Giveaway er gøy! Bare de to  siste dagene har jeg fått 3 pakker i posten! Her er et lite utvalg av ting jeg har vunnet siden jeg begynte å blogge i vår. Snart finnes det små lotterigaver i alle rom!


GreenGate-hjerte fra Mitt Hammerfestlige liv i stuen.


Skiltet fra Mimmi skal snart henges opp utenfor døren.


Julesmåtteri fra Mie og Alva og kjempefin kakeboks fra From not to hot på kjøkkenet.


Blomstrete oppvaskkost fra Lenemora frisker opp på kjøkkenet!


I smykkeskrinet på badet finnes også en søt gevinst, nemlig ring og øredobber fra Miriam.

Har også vunnet flotte premier fra Fredbo og Gammelt blir nytt. Tusen takk alle sammen! Det er gøy å delta, og selvfølgelig spesielt artig å vinne! Det er ekstra koselig å komme hjem fra jobb når det ligger en pakke  å venter på meg i postkassa! :-) Alle bloggene er flotte, og vel verdt et besøk folkens!

5 kommentarer:

 1. Oj, så heldig du er! Har vunnet min andre nå jeg, og venter bare på at det skal komme i posten så jeg kan legge ut bilder :-)

  SvarSlett
 2. Litt av en vinnerlykke ja! Har vært ganske heldig her i blogglandia selv, det er jo så moro :) Masse fint du har fått da!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 3. Glad for at det vesle sinkhjertet kom vel frem til deg, skal si du har vunnet masse fint, og det har jo i grunnen jeg også i det siste, hihi! Kiler så deilig i magen når det ligger en pakke i postkassa og skinner blandt reklame og regninger. :) *♥*

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har vunnet:) har også vunnet endel i det siste, det er kjempegøy med pakke i postkassa:-)Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. du store allverden som du har vunnet da:)
  Fine ting også:) Gratulerer:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett