søndag 22. april 2012

Bakedag

For leserne av bloggen min er det velkjent at jeg har en bolle i ovnen som er ferdig om få dager, så den siste tiden har vært preget av "nesting", altså koselige forberedelser i huset i form av vask og stell av bittesmå plagg og sengetøy, pakking av sykehusbag og klargjøring av utstyr. For noen dager siden fikk jeg dessuten skikkelig baketrang. Ikke vet jeg om denne adferden var trigget av svangerskapshormoner, men resultatet ble i hvert fall kjempebra, og nå er fryseren full. Jeg er klar for barselbesøk fra venner og familie i ukene som kommer!


Jeg bakte kanelnuter, kanelboller, rosinboller og horn med ost og skinke. Alt ble til min forundring svært luftig, delikat og velsmakende, så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriftene med dere. Oppskrift på horn finner du her, og deigen til boller og kanelboller finner du her.


Og det aller beste med bakedagen er det øyeblikket du er ferdig, hele huset dufter av sukker og kanel, kjøkkenet er ryddet - og du kan endelig sette deg ned, hvile på laurbærene og nyte ferskt bakverk med en stor kopp te!
3 kommentarer:

 1. mmm...kjenner nesten duften helt hit.. :-)
  Ha en fin kveld! :-)

  SvarSlett
 2. Ja nå gleder vi oss veldig til å komme på barselbesøk:):)Dere for nyte de få dagene dere har igjen med venting;)Snart er det fullt av liv både dag og natt;)Klem fra øyboerne

  SvarSlett
 3. Bare dager igjen ja:D ..Kanskje den lille er kommet ut nå? Ingen dum ide å bake masse..regner med dere blir rennt ned av besøk;P hihi

  Kos deg!

  Klem

  SvarSlett