mandag 6. juni 2011

Lediggang og flower power

Den siste måneden har jeg vært arbeidsløs. Kjipe greier, men hadde virkelig planer om å få gjort såååå masse som jeg aldri har tid til ellers. I tillegg til å søke jobber, skulle jeg male og fikse hjemme, bake brød og være verdens beste husmor. Jeg skulle trene masse, pusse sykkel, beise plattingene og kose meg i sola. Jeg skulle ta opp slektsgranskningen og fikse forsømte fotoalbum. Og ikke minst blogge masse. Det gikk kjempefint! I akkurat en uke. Er det ikke rart hvordan man plutselig mister all lyst til å gjøre noe som helst når man for en gangs skyld ikke har noe man MÅ gjøre..?

Nå har jeg vært heldig og fått et spennende jobbtilbud, og øyner derfor lys i tunellen igjen, og ganske riktig; energien er tilbake, og sene morgener, og sløve dager  med søppel-tv på sofaen sammen med pusen er plutselig ikke så fristende lenger. Derfor skal det endelig blogges litt igjen etter en lang pause!

Dersom man er arbeidsledig eller av en annen grunn slenger mye rundt alene hjemme, anbefales det virkelig å ha en kosete og morsom pus å henge med! Han har fått kjørt seg litt i det siste for å si det sånn. Noen ganger  blir han helt oppgitt over meg og tullet mitt..
Nå skal det sies at jeg ikke bare har sløvet alle disse ukene. Jeg har også "luktet på blomstene". Jeg skal innrømme at det har vært litt godt med noen uker fri også, siden ferie ikke har vært prioritert de siste tre åra. Det er bare det at "tvungen ferie" ikke føles som ekte ferie.. Mamma, som er gartner, har hjulpet meg å fikse blomsterbedet mitt. Har ikke hage, kun et lite bedd, men da er det ekstra koselig at det ser ordentlig ut. Plantene er nok så nyplanta og derfor ganske små enda, men om de får noen uker på seg, tror jeg det vil blir riktig så bra. Har blant annet plantet tre klatreplanter som etter hvert vil klatre oppover leveggen og bre seg utover.


 Jeg har sådd blomkarse i en liten sinkstamp, og den lever fortsatt! Juhuuu!
Lavendel og mynte er to store favoritter!

2 kommentarer:

 1. Hihihi, pus med sløyfe, det er det søteste...

  SvarSlett
 2. Hej

  Tak for din kommentar og din interesse for min give away.

  Dejlige og søde billeder. Især af katten med den fine sløjfe :-)

  Held og lykke med job-søgning

  SvarSlett