tirsdag 26. oktober 2010

Ukens spalte, og forriges!


Som dere vet, skriver jeg et lite stykke for Stjørdalens Blad hver tirsdag. I det siste har det vært så travelt at det har blitt lite blogging, men her i hvert fall dagens spalte, og forrige ukes i samma slengen!



fredag 15. oktober 2010

Trøste og bære!

Jeg har vunnet trøstepremien i giveawayen på bloggen Mitt Hammerfestlige Liv!! Hipp hurra! Den oppvakte leser har nok fått med seg at jeg har en plagsom forkjærlighet for giborter og blogglotterier, så en gang imellom MÅ jeg jo bare vinne. (Enkel sannsynlighetsregning?) Fin start på helgen da!




Og i dag, mandag 25. oktober, måtte jeg jammen oppdatere dette innlegget, for jeg har tydeligvis vunnet nok en premie! Vinnerlykken er visst på min side for tiden! (Betyr det ulykke i kjærligheten, eller?) Denne gang vant jeg LP-skål. godis og te hos Gemmelt blir nytt. Stikk gjerne innom begge disse flotte bloggene!



En muggete museumsmegge?

Nei, jeg håper ingen syns jeg er det, men det går unektelig mye i mugger på jobb for tiden..


Et liiiiite utvalg av muggene på museet..


Skal det være et par liter fløte i kaffen?


Min favoritt i hvitt, lys turkis og gull fra Figgjo Flint. Den er sååå fin! Har et kakefat hjemme i samme design som jeg har arvet etter bestemor.

lørdag 9. oktober 2010

Hvem sier at dyr ikke har personlighet?


Jeg er SAMSON, alle småspurvers store skrekk!! (Var det noen som ropte ulv?)

Eeeexcellent.. (Hadde jeg hatt fingre, skulle jeg tatt en "Mr. Burns" akkurat nå..)



HVAH?! Er det tomt for Wiskas sier du??! TOMT??!!


Hvem kan motstå verdens beste kosekatt? Klø meg litt på magen da.. Kom igjen, jeg vet du vil.. Prrrr..




Smil litt underbitt til verden, og verden gir deg.... Wiskas!


Du kjeder meg! Gjeeesp!

onsdag 6. oktober 2010

Multitasking

Samson leser avisen og gjør unna morragymnastikken samtidig. Ikke verst..

tirsdag 5. oktober 2010

Egen avisspalte!

Jeg har fått min egen avisspalte i lokalavisen Stjørdalens Blad. Den kom på trykk for første gang i dag :-)

Kokt torsk..

..blir straks en litt mer spennende middag om det serveres på dette spreke serviset! Serviset tilhører Stjørdal museum Værnes, der jeg jobber, og alle delene er formet som fisker. Både formene og fargen er helt fantastisk syns jeg! Vanskelig å anslå hvor gammelt det er, for serviset ble gitt til museet i 1970, og opplysningene som finnes om det er dessverre svært sparsomme. Jeg er ingen ekspert, men fargen, formene og den måten man har brukt naturen i designet på minner meg om Art Neuveau-stilen fra begynnelsen av 1900-tallet. Det er noe nesten asiatisk over formspråket også, men serviset er produsert i Frankrike.Tips mottas med takk!



Sausnebbet er min favoritt! Perfekt til tykk, deilig hollandaisesaus! Mmmm.. Tror det blir fiskemiddag i dag jeg!

mandag 4. oktober 2010

Karma?

På torsdag fikk jeg to nydelige gaver av min venninne, Rikke, sånn helt ute av det blå. Hun hadde funnet en flott, gammel spilledåse og en kirsebærskål på loppis, og tenkt på meg! Veldig koselig med små overraskelser i hverdagen da!


Nå har jeg hele TRE kirsebærskåler i "samlingen" min! Så heldig jeg er som har en så god venninne! :-)


Kanskje gavene er resultat av god karma fra kakebakingen i forrige innlegg? Gavene fant sin foreløpige plass på kjøkkenet sammen med andre bruktfunn. Katten til Rikke heter Karma forresten. Sammentreff? Neppe! ;-)


lørdag 2. oktober 2010

Jeg tar kaka!

Må bare skryte litt av koneevnene mine! Selvskryt er undervurdert syns jeg! ;-) Denne uka bakte jeg sukkerbrød med hjemmelaget plomme/fersken syltetøy, banan og vaniljekrem inni, og fløtekrem på toppen, som gubben fikk ta med på jobb og dele med kollegene sine på fredag. Pynta den med en hyggelig melding, smågodt-jordbær og sukkersølvkuler. Syns den ble søt! Fikk ikke smakt den selv, men føler meg veeeeldig snill! God helg alle sammen! :-)